Alişen İğde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, demokratik değerleri ve millî kültürü özümsemiş, paylaşıma ve iletişime açık, sanat ve estetik duyguları güçlü, özgüven ve sorumluluk duygusu ile girişimcilik ve yenilikçilik özelliklerine sahip, bilim ve teknoloji kullanımına ve üretimine yatkın, bilgi toplumunun gerektirdiği temel bilgi ve becerilerle donanmış, üretken ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-16.40
Servis Bilgisi: Öğrenci servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler: halterde il birinciliği ulusal ve uluslar arası birincilik almıştır. Bocce, bilek güreşi masa tenisi il dereceleri.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 2006 Twining Projeleri
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Temiz Okul Sosyal Okul Sertifikası alınmıştır. Okulum temiz belgesi almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Programı Kapsamında Portekiz Hareketliliği ile Macaristan Hareketliliği gerçekleştirilmiştir.

WEB - https://alisenigdemtal.meb.k12.tr

Adres - Kaletepe Mah. 1067. Sokak No17 Merkez / KIRIKKALE

Yerleşim Yeri - İl Merkezi

Adres - Kaletepe Mah. 1067. Sokak No17 Merkez / KIRIKKALE

Ulaşım İl merkezinden arabayla 5 dk´lık, toplu taşıma araçları ile 15 dk´lık mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.